Geld Verdienen Met Artikelen Schrijven - Schrijf Tegen Betaling

Jij wil geld verdienen met artikelen schrijven? Wij weten hoe dat moet en waar je dat het beste kan doen, er is namelijk een goede site waar jij je zeker aan moet melden, zodat jij geld kan verdienen met schrijven. In dit artikel bespreken wij alles met betrekking tot schrijven voor geld en geven wij handige tips!

Waarom je geld kan verdienen met schrijven

Ik kan je een heel erg simpel antwoord geven op deze vraag; alles draait om advertenties. De websites waar jij geld kan verdienen met artikelen schrijven, bieden jou de mogelijkheid om zoveel mogelijk artikelen te publiceren als jij zelf wil.

Als je een artikel publiceert worden er gerelateerde advertenties in jouw artikel geplaatst, waar jij zelf ook geld aan kan verdienen, jij krijgt tot wel 50% van de advertentie-inkomsten! Hoe beter de artikelen die jij schrijft, hoe meer bezoekers je zult krijgen en hoe meer geld jij kan verdienen aan de advertenties. Een groot voordeel is dat de artikelen opgenomen worden in Google, als je een goed artikel schrijft is de kans groot dat je een hoge notering krijgt in Google zodat je nog meer bezoekers krijgt. Simpel toch?

De beste website om met schrijven geld te verdienen

Wat ons betreft is er eigenlijk maar één website waar je goed geld kan verdienen met artikelen, en dat is Infonu.

Schrijven voor geld bij InfoNu

Jij kan gratis, snel en helemaal betrouwbaar een account aanmaken en zoveel artikelen plaatsen als je wil, zodat je zoveel mogelijk geld kan verdienen. Klik op de knop hiernaast om je direct aan te melden, je kan dan meteen beginnen met schrijven en geld verdienen.

Hoeveel jij kan verdienen met het schrijven van artikelen

Geld verdienen met schrijven is een methode waar je geduld voor moet hebben, het duurt namelijk een tijd voordat je veel goede artikelen geschreven en gepubliceerd hebt. Verwacht niet dat je een artikel online zet en dat je meteen binnenloopt, het kost tijd voordat een artikel echt populair wordt. Neem dus de tijd en blijf lekker doorschrijven.

Je wil zeker dat ik ongeveer zeg wat je hiermee kan verdienen? Ik denk dat als je je best doet dat je op termijn best wel 200-300 euro per maand kan verdienen, maar dat is dan ook wel echt veel. Zet niet te hoog in, dan valt het altijd mee.

Tips en feiten

Blijf doorgaan, het duurt een tijdje

Zoals ik al zei: blijf doorgaan met schrijven, het heeft tijd nodig. Ik zie regelmatig artikelen die pas na een paar maanden wat gaan opleveren.

Als het eenmaal loopt, loopt het goed

Artikelen die eenmaal populair zijn, houden lang hun waarde. Artikelen uit 2008-2010 die nog steeds hoog in Google staan komen geregeld voor. Je blijft hier dus ook elke dag geld aan verdienen.

Toch een andere manier proberen?

Bekijk de homepagina voor een snel geld verdienen methode. Een andere leuke manier om geld te verdienen is door enquetes in te vullen voor geld. Je kan dan in feite geld verdienen met het geven van je mening, hoe leuk is dat?


Geef dit artikel een cijfer:
Gemiddeld: 8,0

Gerelateerde artikelen
Reageer op dit artikel
Reactie plaatsen
0 reacties