Geld Verdienen Met Enquetes - Verdien Met Jouw Mening

Geld verdienen met enquetes is tegenwoordig goed mogelijk op het internet, er zijn een aantal goede bedrijven die jou willen betalen voor het invullen van enquetes. Het is simpel, kost weinig tijd en kan je elke maand een aardige bijverdienste opleveren. Je moet alleen wel zorgen dat je aan de slag gaat voor betrouwbare bedrijven.

Enquetes invullen voor geld, het is vrij simpel

Veel mensen vragen zich af of geld verdienen met enquetes niet oplichting is. Ze zijn bang dat ze zich aanmelden bij enquetewebsites, maar vervolgens nooit geld kunnen verdienen. Wij snappen die angst wel, maar die angst is nergens voor nodig. Dat jij geld kan verdienen met enquetes is heel logisch.

Waarom? Omdat bedrijven erg geïnteresseerd zijn in de mening/voorkeuren van consumenten aangezien ze handig gebruik kunnen maken van die informatie bij het maken of lanceren van nieuwe producten en daarmee hun omzet kunnen maximaliseren. Bedrijven willen graag betalen voor jouw waardevolle mening omdat dit voor hen op termijn meer winst oplevert. Je kan dus echt geld verdienen met het invullen van enquetes!

Waar kan je enquetes invullen voor geld?

Er zijn een aantal goede sites voor belgen om vragenlijsten in te vullen, de verdiensten per enquete verschillen, maar als je een beetje doorzet is het mogelijk €100 per maand te verdienen. Je kan je via de onderstaande knoppen gratis aanmelden. Aanmelden verplicht je helemaal nergens toe!

Online GfK

Online GfK is een groot internationaal marktonderzoeksbureau dat over de hele wereld enquetes afneemt. Zij bieden deelnemers de mogelijkheid om geld bij te verdienen door deze enquetes in te vullen. Bij Online GfK spaar je door het invullen van enquetes punten die je kan inwisselen voor geld in de vorm van waardebonnen van bijvoorbeeld Bol.com of Proxis! Aanmelden is gratis en betrouwbaar.

Toluna

Toluna is een goede optie om een account aan te maken, de site biedt veel mogelijkheden om wat bij te verdienen en Toluna is ondertussen een leuke community geworden die beloning geeft voor allerlei opdrachten.

Toluna is naast een site waar je geld kan verdienen met enquetes ook een erg leuke community met veel leden. De community brengt de site iets extra's waardoor het nog leuker is om even naar de site te gaan. Zeker een aanrader dus!

Hoeveel enquetes kan ik invullen?

Hoeveel enquetes jij kan invullen en hoeveel geld je dus uiteindelijk kan verdienen met enquetes is afhankelijk van een aantal factoren. Het belangrijkst is jouw 'profiel'. De bedrijven die je hierboven ziet, Online GfK en Toluna, maken een soort profiel van jou, op basis waarvan ze kunnen kijken of je mee kan doen aan een bepaalde enquete. Je kan je wel voorstellen dat een bedrijf dat de mening van consumenten wil over make-up, niet echt geïnteresseerd is in de mening van mannen. Als een dergelijke enquete beschikbaar is, zal je daar als man niet aan mee kunnen doen. Aan de andere kant kan je als man bijvoorbeeld eerder meedoen met een enquete over scheermesjes

Een andere bepalende factor voor hoeveel enquetes jij kan invullen, is bij welk bedrijf je een account hebt aangemaakt. Elk enquetebedrijf heeft weer andere enquetes die je kan invullen. Het is daarom slim om je bij meerdere bedrijven aan te melden zodat je zoveel mogelijk enquetes kan invullen en daarmee ook zo veel mogelijk geld kan verdienen!

Hoeveel is de vergoeding per ingevulde enquete?

Het bedrag dat jij per ingevulde enquete krijgt verschilt nogal, zowel per bedrijf als per enquete. Het is dus niet mogelijk een algemene uitspraak te doen over de vergoeding per enquete. Meestal liggen de vergoedingen echter tussen de €0,50 en de €5,00, maar er zijn natuurlijk uitzonderinssituaties waarbij meer of minder wordt betaald.


Geef dit artikel een cijfer:
Gemiddeld: 7,6

Gerelateerde artikelen
Reageer op dit artikel
Reactie plaatsen
0 reacties