Geld Verdienen Met Spaarprogramma's? Hoe Het Werkt + Tips

Geld verdienen met spaarprogramma's is een simpele en makkelijke manier om geld te verdienen, bij spaarprogramma's verdien je met het lezen van e-mails, invullen van enquetes, spelletjes spelen en nog veel meer. Als jij je vandaag aanmeldt krijg je leuke geldbedragen als bonus.

Verdien geld bij spaarprogramma's

Spaarprogramma's zijn een uitkomst voor mensen die relaxt geld willen verdienen vanuit huis. Het werkt simpel; je meldt je aan bij een spaarprogramma en krijgt reclame per mail opgestuurd, als jij die reclame bekijkt en op wat links klikt verdien je geld! Daarnaast zijn er nog talloze manieren om geld verdienen te verdienen bij spaarprogramma's. Aanmelden is helemaal gratis en de programma's die wij jou aanbieden zijn compleet betrouwbaar.

Goede spaarprogramma's

Het is erg belangrijk dat je een account aanmaakt bij goede en betrouwbare spaarprogramma's waar je makkelijk geld kunt verdienen. Wij raden twee spaarprogramma's aan, die boven de rest uitsteken als het gaat om de verdien mogelijkheden, support en uitbetalingen.

Spaaractief

Spaaractief is een erg goed en betrouwbaar spaarprogramma. Het spaarprogramma is actief in Nederland en België en heeft in totaal al duizenden euro's uitbetaald! Als jij vandaag een account aanmaakt krijg je een aanmeldbonus van €1,00. Aanmelden kost 1 minuut en verplicht nergens toe!

Euroclix

Euroclix is een gerenomeerd internationaal spaarprogramma, ze zijn actief in vijf landen en hebben al meer dan 18 miljoen euro uitbetaald! Bij aanmelding krijg jij direct €1,95 bonus en kan je direct aan de slag met geld verdienen.

Hoeveel geld kan je verdienen met spaarprogramma's?

Hoeveel geld jij kan verdienen met spaarprogramma's ligt aan de hoeveelheid tijd die je erin stopt. Als je elke dag actief bent en op veel acties ingaat, is €50-€100 mogelijk. Je moet niet verwachten dat je rijk gaat worden van spaarprogramma's. Zie het als een extraatje, een bijverdienste. Het is ontzettend simpel, het is een kwestie van elke dag wat e-mails lezen, af en toe een enquete invullen, op links klikken, spelletjes spelen en websites bezoeken. Het kost dus nauwelijks inspanning! Om echt veel geld te verdienen met spaarprogramma's moet jij je voornamelijk bezighouden met één ding en dat is het aanbrengen van andere leden. Hierna gaan wij daar nader op in.

Hoe veel geld verdienen met spaarprogramma's?

Als je serieus veel wil verdienen met spaarprogramma's raden wij je aan je vooral bezig te houden met het werven van leden voor de spaarprogramma's. Waarom? Je krijgt tussen de €1,00 en de €3,00 per aangebracht lid. Stel dat je 60 mensen lid maakt in één maand. Je verdient dan bijvoorbeeld al €60 x €3,00 = €180 met het aanbrengen van leden. Als je daarnaast ook actief bent op de spaarprogramma's zelf, kan je nog meer verdienen!

Hoe kan je dan andere mensen lid maken van het spaarprogramma? Goede vraag. Uiteraard zijn er veel verschillende manieren om dat te doen. Een aantal voorbeelden om je een idee te geven hoe je andere leden (referrals geheten) kunt werven: je vrienden en familie e-mailen en op de hoogte stellen van het spaarprogramma, op Facebook (of op andere sociale media) promotie maken of bijvoorbeeld door een website beginnen

Vergis je echter niet: het is nog knap lastig om elke maand nieuwe leden te werven. Uiteraard kan je beginnen vrienden en familie op de hoogte te stellen en dan zal je vrij snel wat referrals hebben, maar als je al je vrienden en familieleden al lid gemaakt hebt, wordt het steeds lastiger nieuwe leden te werven. Wees dus creatief!

Handige tips om nog sneller te sparen

Om jou goed op weg te helpen, geven wij een aantal slimme tips zodat jij nog meer geld kunt verdienen. We hebben je al een heel goede tip gegeven hierboven, namelijk dat het het slimst is om je te richten op het werven van leden!

Maak een apart e-mailadres aan waarmee je een account aanmaakt

Dit is een van de beste tips die wij jou kunnen geven. Wij raden je aan een nieuw e-mailadres aan te maken en dat e-mailadres te gebruiken om je aan te melden bij de twee spaarprogramma's die wij hierboven genoemd hebben. Als je namelijk een oud, bestaand e-mailadres gebruikt, gaan allerlei e-mails door elkaar heen lopen. Je krijgt de reclamemails dan samen met je privémails in hetzelfde e-mailaccount. Dat levert de nodige chaos op! Wees dus slim: maak een apart e-mailadres aan voor de reclamemails.

Wees actief op het spaarprogramma, elke dag weer

Actief zijn op een spaarprogramma is essentieel als je geld wil verdienen. Het is slim elke dag even in te loggen, je e-mail te checken en even wat werkzaamheden te verrichten waarvoor je geld krijgt. Klik op wat links, lees wat e-mails en vul een enquete in als dat mogelijk is. Hoe actiever jij bent, hoe meer geld je kan verdienen!


Geef dit artikel een cijfer:
Gemiddeld: 8,3

Gerelateerde artikelen
Reageer op dit artikel
Reactie plaatsen
0 reacties